%
×
Slavimo sa vama!

Proslavite sa nama 9 godina uspeha!

Dragi naši kupci,

Autodragstor sa velikim zadovoljstvom obeležava devetu godišnjicu svog uspešnog poslovanja, i želimo da vas pozovemo da zajedno proslavimo ovaj značajan jubilej. Vaša podrška i poverenje su nas inspirisali da stalno rastemo i unapređujemo se, i sada je trenutak da vam se zahvalimo na poseban način!

 Velika rođendanska akcija! 

Povodom našeg 9. rođendana, pripremili smo ekskluzivni popust od 9% na sve proizvode iz našeg asortimana u online prodavnici! Ovo je savršena prilika da unapredite svoje vozilo, pronađete kvalitetne delove i opremu, ili jednostavno osvežite automobil uz neverovatne uštede.

 Detalji akcije:

Popust se automatski obračunava na kasi prilikom završetka kupovine. ✅ Ponuda je dostupna isključivo za online porudžbine, tako da možete štedeti iz udobnosti svog doma. ✅ Akcija traje do 30.09., što vam daje dovoljno vremena da pronađete sve što vam je potrebno.

Posetite našu online prodavnicu sada i iskoristite ovu jedinstvenu priliku!

Hvala vam što ste sa nama!

Vaš Autodragstor tim

dana sati minuta sekundi

kreditnim karticama BANCA INTESE platite na 6 rata

sve za automobil i garažu

011 635 0666

 za porudžbine iznad 6000 RSD

platite karticom ili uplatnicom i preuzmite besplatno u prodavnici

SPREJ VISENAMENSKI 220ml
CARTECH

SPREJ VISENAMENSKI 220ml

Šifra artikla: 10APT06471
Barkod: 5202392064713

Specifikacija

Kategorija Višenamenski sprejevi
Proizvodjač CARTECH
Težina 210 g
Lager: Proizvod je dostupan
24 kom: Dostupno odmah

PAŽNJA!
Čuvati van domašaja dece. Voditi računa o životnoj sredini i pratiti upustva za rukovanje i odlaganje opasnih materija.

0,00 RSD
282,58 RSD
282,58 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Odredi veličinu
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Višenamenski sprej za upotrebu u garaži,kući ili radionici

Ovaj višenamenski proizvod je ključni alat za efikasno održavanje i zaštitu različitih tehničkih i mehaničkih delova u vašem domu, radionici ili industrijskom okruženju. Sa širokim spektrom primene, ovaj proizvod nudi savršena rešenja za čišćenje, podmazivanje i zaštitu svih vrsta metalnih i električnih komponenti.

Ključne karakteristike:

  • Korišćenje kod zarđalih površina: Koristeći ovu specijalizovanu formulu, možete lako  delove koji su se zarđali ili zakočili zbog korozije privesti primeni. Sredstvo prodire duboko u slojeve rđe i oksida, omekšavajući ih i omogućavajući lako pomeranje i rastavljanje delova koji su postali nepristupačni ili blokirani usled dugotrajnog izlaganja vlazi ili hemikalijama.
  • Čišćenje masnoća, lepljivih materijala i bitumena: Ovaj proizvod je izuzetno delotvoran u uklanjanju tvrdokornih masnoća, lepkova i bitumena. Idealno je za korišćenje na delovima koji su prekriveni nečistoćama koje se teško uklanjaju običnim sredstvima. Formula prodire u dubinu i razgrađuje nečistoće, ostavljajući površine čiste i spremne za dalju obradu ili upotrebu.
  • Podmazivanje pokretnih delova: Ovaj proizvod pruža dugotrajno i pouzdano podmazivanje za lančanike, zupčanike, brave i druge pokretne komponente. Smanjuje trenje između pokretnih delova, što poboljšava njihovu efikasnost i smanjuje habanje. Ovo je posebno korisno za održavanje mehaničkih sistema u optimalnom stanju i produžavanje njihovog radnog veka.
  • Eliminacija škripanja: Ako imate problema sa škripanjem ili neprijatnim zvukovima iz pokretnih delova, ovaj proizvod može vam pomoći da ih eliminišete. Formula smanjuje trenje i podmazuje kontakte, čime doprinosi tišoj i ugodnijoj upotrebi.
  • Zaštita od korozije: Proizvod stvara zaštitni sloj koji sprečava stvaranje korozije na metalnim delovima. Ovaj sloj štiti od vlage i drugih štetnih uticaja, čime produžava životni vek vaših tehničkih komponenti i smanjuje potrebu za čestim popravkama ili zamenama.
  • Uklanjanje vlage sa električnih delova: Efikasan je u uklanjanju vlage sa električnih delova koji mogu biti skloni kratkim spojima ili problemima usled prisustva vlage. Pomaže u sprečavanju električnih kvarova i osigurava pravilno funkcionisanje električnih sistema.

Uputstvo za Upotrebu:

  1. Korišćenje kod zarđalih delova: Nanesite sredstvo direktno na zarđale ili blokirane delove. Pustite da deluje nekoliko minuta kako bi formula prodrela i omekšala rđu. Pokušajte da pomerite deo koristeći alat za rastavljanje ili pomeranje.
  2. Za čišćenje: Prskajte sredstvo na kontaminirane površine, kao što su delovi prekriveni masnoćom ili lepkovima. Koristite četku, sunđer ili krpu da utrljate sredstvo i uklonite nečistoće. Obrisati ostatke sredstava čistom krpom.
  3. Za podmazivanje: Nanesite sredstvo na pokretne delove kao što su lančanici i zupčanici. Osigurajte da sredstvo ravnomerno pokrije sve kontaktne površine. Redovno primenjujte za optimalne rezultate i dugotrajnu zaštitu.
  4. Za eliminaciju škripanja: Nanesite sredstvo na mesta gde se čuju škripanje ili neprijatni zvukovi. Pustite da se sredstvo upije i efekat će biti primetan u smanjenju škripanja.
  5. Za uklanjanje vlage sa električnih delova: Prskajte sredstvo na električne komponente koje su izložene vlazi. Obrisati suvim, čistim krpama kako biste osigurali potpuno uklanjanje vlage.

Ovaj proizvod je neophodan za sve koji traže pouzdano i sveobuhvatno rešenje za održavanje i zaštitu tehničkih i mehaničkih delova. Sa svojom svestranom primenom i visokom efikasnošću, predstavlja idealan izbor za profesionalce i amatere u raznim industrijama.

Jedinstvena usluga

Jedinstvena usluga

 Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve poruđžbine čija vrednost prelazi 6000rsd sa PDV-om troškovi isporuke su besplatni. Besplatna isporuka je i za korisnike Click&Collect usluge bez obzira na vrednost porudžbine.

 Instaliraj i uštedi
Instaliraj i uštedi

Instalacijom naše mobilne aplikacije ostvarujete popust kod svake kupovine. Aplikaciju možete preuzeti na Google Play i App Store-u ili na našem sajtu.

Komentari