kreditnim karticama BANCA INTESE platite na 6 rata

sve za automobil i garažu

011 635 0666

 za porudžbine iznad 6000 RSD

platite karticom ili uplatnicom i preuzmite besplatno u prodavnici

TROUGAO UPOZORENJA EURO HOMOLOGACIJA
CAR 888 ACCESSORIES

TROUGAO UPOZORENJA EURO HOMOLOGACIJA

Šifra artikla: 3APT32337
Barkod: 8606022323374

Specifikacija

Kategorija Obavezna oprema
Proizvodjač CAR 888 ACCESSORIES
Težina 402 g
Lager: Proizvod trenutno nije dostupan
Odredi veličinu
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Euro Trougao – Vaša Sigurnost na Putu

U današnjem svetu vožnje, bezbednost je prioritet svakog vozača. U skladu s tim, predstavljamo vam Euro trougao – ključni deo obavezne opreme koji je neophodan za sve vozače. Prilagođen evropskim standardima, ovaj trougao osigurava vašu sigurnost i vidljivost, što je od vitalnog značaja, posebno u hitnim situacijama.

Euro trougao je dizajniran kako bi ispunio sve važne evropske norme, što znači da možete biti sigurni da ste odabrali proizvod koji je testiran i odobren za upotrebu na putevima. Bez obzira na to da li se suočavate s tehničkim problemima ili neplaniranim situacijama na putu, on će vam pomoći da se zaštitite i obavestite druge vozače o potencijalnoj opasnosti.

Stabilnost i Izdržljivost

Jedna od najvažnijih karakteristika Euro trougla je njegova rasklopiva metalna konstrukcija. Ova inovacija omogućava izuzetnu stabilnost, čak i u lošim vremenskim uslovima ili na neravnom terenu. Trougao se lako postavlja i ostaje čvrsto na mestu, što ga čini pouzdanim rešenjem u svakom trenutku. Bez obzira na uslove na putu, možete se osloniti na njegovu čvrstu konstrukciju.

Jedna od ključnih prednosti ovog trougla je fluorescentna traka koja ga okružuje. Ova traka je posebno dizajnirana kako bi poboljšala vidljivost noću i u uslovima slabog osvetljenja. Kada postavite trougao na putu, on će se jasno isticati, što će drugim vozačima omogućiti da vas primete na vreme i izbegnu eventualne nesreće. Vidljivost je ključna u hitnim situacijama, a Euro trougao pruža tu sigurnost.

Dizajn Euro trougla omogućava lako sklapanje i rasklapanje, što ga čini izuzetno praktičnim za svakodnevnu upotrebu. Možete ga lako smestiti u prtljažnik svog automobila i imati ga uvek pri ruci. Njegova lagana konstrukcija omogućava jednostavno rukovanje, a istovremeno osigurava potrebnu stabilnost kada je postavljen.

Jedinstvena usluga

Jedinstvena usluga

 Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve poruđžbine čija vrednost prelazi 6000rsd sa PDV-om troškovi isporuke su besplatni. Besplatna isporuka je i za korisnike Click&Collect usluge bez obzira na vrednost porudžbine.

 Instaliraj i uštedi
Instaliraj i uštedi

Instalacijom naše mobilne aplikacije ostvarujete popust kod svake kupovine. Aplikaciju možete preuzeti na Google Play i App Store-u ili na našem sajtu.

Komentari