%
×
Na kompletnu ponudu bočnih vetrobrana

*Popust se automatski obračunava na blagajni i odnosi se samo na online porudžbine

dana sati minuta sekundi

kreditnim karticama BANCA INTESE platite na 6 rata

sve za automobil i garažu

011 635 0666

 za porudžbine iznad 6000 RSD

platite karticom ili uplatnicom i preuzmite besplatno u prodavnici

PROFESIONALNI AKUMULATOR TESTER ZA 6/12/24V ZA MOTORE/VOZILA/KAMIONE/MARINE/ATV

PROFESIONALNI AKUMULATOR TESTER ZA 6/12/24V ZA MOTORE/VOZILA/KAMIONE/MARINE/ATV

Šifra artikla: KW710APT
Barkod: 8605061917285

KONNWEI KW310 OBDII Dijagnostički skener za motorna vozila

KONNWEI KW310 je visokokvalitetni OBD2 alat za dijagnozu motornih sistema vozila. Namenski dizajniran za sisteme motora, ovaj alat omogućava brzo čitanje i brisanje koda greške motora, kao i isključivanje svetlosne indikacije "CHECK ENGINE" (MIL). Sa jednostavnim upravljanjem, čak i početnici lako mogu otkriti uzrok problema sa motorom i možda ga i rešiti. To znači uštedu vremena i novca jer možete samostalno dijagnostikovati vozilo bilo kada i bilo gde.

KW310 podržava sve funkcije OBDII skenera, uključujući čitanje i brisanje koda greške motora, ugrađenu biblioteku definicija koda greške, pregled podataka zamrznutog kadra, praćenje uživo podataka PCM u tekstualnom ili grafikonskom prikazu, praćenje na vozilu, prikaz spremnosti I/M, testiranje O2 senzora, testiranje sistema za kontrolu isparavanja i još mnogo toga. Sve ovo olakšava praćenje realnog stanja vozila bez odlaska u automehaničarsku radnju.

KW310 pomaže u održavanju godišnjeg testa emisija vozila. Brzo identifikujte grešku emisija pomoću indikatora sa zelenom, žutom ili crvenom svetlošću. Proverite zdravlje sistema motora samostalno, bez posete radionici, čime olakšavate prolazak kroz godišnji test emisija.

Preklapajući dizajn i kabl za dijagnostiku dužine 4.7 stope omogućavaju profesionalnu dijagnozu u ili izvan vozila. Ne zahteva dodatnu bateriju, već se napaja direktno iz vozila kada je priključen.

KW310 je opremljen jedinstvenim pateniranim jednim klikom na I/M spremnost za brzu proveru spremnosti emisija i provere vožnje. Veliki ekran od 2.0 inča sa pozadinskim osvetljenjem i ugrađenim zvučnikom pruža i vizuelnu i zvučnu indikaciju za proveru spremnosti. Osim toga, KW310 podržava 7 jezika, čineći ga najisplativijim čitačem kodova na tržištu.

KW310 podržava 7 jezika: engleski, francuski, nemački, holandski, španski, ruski i portugalski. Podržava protokole: ISO 9141, KWP2000, SAE J1850, CAN, J1850 VPW, J1850 PWM, uz podršku za operativne sisteme XP WIN7 WIN8 WIN10.

Paket Uključuje:

  • KW310 OBDII Skener
  • Uputstvo za korisnike
  • Kutija

Ovaj KW310 OBDII Dijagnostički Skener je pravi izbor za one koji žele pouzdan alat za samostalnu dijagnozu vozila, nudeći brzu i efikasnu analizu stanja motora.

 

Specifikacija

Kategorija Dijagnostička oprema
Težina 400 g
Lager: Proizvod je dostupan
2 kom: Dostupno odmah
Uputstvo za korišćenje
Preuzmite uputstvo
0,00 RSD
12.885,78 RSD
12.885,78 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Odredi veličinu
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

KONNWEI KW710 tester baterija je najnoviji analitički alat za sistem baterija za automobile, kamione i motocikle sa funkcijom testiranja različitih baterija od 6V, 12V do 24V. Brzo i precizno može utvrditi status baterije, uključujući stanje punjenja, procenat životnog veka, unutrašnji otpor i slično. Takođe vam može pomoći da proverite status pokretanja vozila, probleme sa punjenjem baterijskog sistema i druge povezane informacije. KONNWEI KW710 je profesionalni dijagnostički alat za baterije, pruža grafički prikaz napona i praćenje za dubinsku analizu. Sa ekranom u boji od 3,2 inča i jedinstvenim dizajnom, obuhvata većinu uobičajenih tipova baterija, uključujući obične, AGM pločaste, AGM spiralne, GEL, EFB itd. KW710 je savršen i pouzdan alat za sistem baterija za sve zaljubljenike u automobile i profesionalce.

Glavni razlozi za odabir KONNWEI KW710:

  1. Podrška za detekciju baterija od 6V za motocikle, do 12V za automobile i do 24V za kamione.
  2. Ekran u boji od 3,2 inča, rezolucija 320*240.
  3. Brža i preciznija provjera.
  4. Provera kapaciteta baterije u odnosu na ocenu baterije. Testiranje baterije, testiranje pokretanja, testiranje punjenja.
  5. Grafički prikaz rezultata testa baterije.
  6. Podrška za vrednost CCA u opsegu od 100-2000.
  7. Besplatna nadogradnja i štampanje preko BTLINK-a.
  8. Podrška za 12 jezika: kineski, engleski, nemački, francuski, japanski, holandski, ruski, španski, italijanski, korejski, portugalski, poljski.
  9. Podržava 9 standarda baterija.

Funkcionalnosti KONNWEI KW710:

  1. Napredni algoritam za testiranje i merenje.
  2. Unapređenje hardvera, više merača izolacije i visokokvalitetno pojačalo struje čine rezultate testiranja stabilnijim i pouzdanijim.
  3. Podrška za testiranje baterija od 24V, testiranje pokretanja i testiranje sistema punjenja. Podržava do 36V (maksimalno dizajniran za izdržavanje 50V) i može pokriti testiranje malih olovnih akumulatora od 6V.
  4. KONNWEI patentirane kleme sa jedinstvenim dizajnom, prilagođene su rezultatima testiranja vozila i lako ih je pričvrstiti, čime se povećava tačnost testiranja.
  5. Podrška za snimanje, reprodukciju i dubinsku analizu oblika napona.
  6. Jednostavno ažuriranje doživotno klikom, direktno putem BTLINK-a.
  7. Podržava višejezične interfejse.
  8. Veliki ekran u boji i robusan dizajn tastature.

KONNWEI KW710 podržava baterije od 6V/12V/24V za vozila, motocikle, kamione i parobrode. Kompatibilan je sa svim vrstama olovnih baterija, uključujući obične, AGM pločaste, ACM prostorne, Gel baterije itd. Tehnički podaci uključuju napon sistema od 5-36V, opseg ulaznog napona od 6V/12V/24V, ekran od 3,2 inča, tačnost napona od ±0,05V. Alat se napaja putem baterije vozila. U paketu dolazi KONNWEI KW710 tester baterija, adapter kabl za povezivanje baterije sa uređajem, mini USB kabl, korisnički priručnik, torba.

 

 

Jedinstvena usluga

Jedinstvena usluga

 Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve poruđžbine čija vrednost prelazi 6000rsd sa PDV-om troškovi isporuke su besplatni. Besplatna isporuka je i za korisnike Click&Collect usluge bez obzira na vrednost porudžbine.

 Instaliraj i uštedi
Instaliraj i uštedi

Instalacijom naše mobilne aplikacije ostvarujete popust kod svake kupovine. Aplikaciju možete preuzeti na Google Play i App Store-u ili na našem sajtu.

Komentari