%
×
Na kompletnu ponudu bočnih vetrobrana

*Popust se automatski obračunava na blagajni i odnosi se samo na online porudžbine

dana sati minuta sekundi

kreditnim karticama BANCA INTESE platite na 6 rata

sve za automobil i garažu

011 635 0666

 za porudžbine iznad 6000 RSD

platite karticom ili uplatnicom i preuzmite besplatno u prodavnici

UNIVERZALNI OBD2 DIJAGNOSTIČKI SKENER ZA VOZILA NA 12V

UNIVERZALNI OBD2 DIJAGNOSTIČKI SKENER ZA VOZILA NA 12V

Šifra artikla: KW309APT
Barkod: 8605061917131

Lako za korišćenje: KW309 čitač koda, jednostavan za upotrebu, samo ga priključite i možete brzo i jasno skenirati kodove grešaka. Veoma je lak za upotrebu, čak i početnici mogu pročitati kodove grešaka pomoću ovog uređaja.

Stvarno vreme: OBD2 dijagnostički skener može čitati i brisati kodove grešaka motora. Prikazuje zamrznute podatke i informacije o vozilu, omogućavajući vam da odmah proverite trenutni status vozila bez odlaska u automehaničarsku radnju.

Brzo čitanje: KW309 čitač koda za automobile je savršen alat za dijagnostiku koji vam omogućava brzo čitanje i brisanje svih sačuvanih kvarova, čekajućih kodova i prikaz definicija kodova vezanih za emisije vozila.

Prenosna veličina: Neproklizavajuća površina i produžni kabl za dijagnostiku omogućavaju profesionalnu dijagnostiku unutar ili izvan vozila. S velikim LCD ekranom i četiri dugmeta, lako se koristi i direktno prikazuje rezultate testova. Ne zahteva baterije i može se napajati iz vozila prilikom povezivanja.

Besplatno ažuriranje: Možete sačuvati dijagnostičke podatke na KW309 OBD2 skeneru, uključujući kodove grešaka, zamrznute kadrove i podatke u stvarnom vremenu. Pruža doživotno besplatna softverska ažuriranja kako bi se ispravile najnovije greške ili dodali novi parametri.

Specifikacija

Kategorija Dijagnostička oprema
Težina 200 g
Lager: Proizvod je dostupan
5 kom: Dostupno odmah
Uputstvo za korišćenje
Preuzmite uputstvo
0,00 RSD
2.879,28 RSD
2.879,28 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Odredi veličinu
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Karakteristike:

Profesionalni OBDII dijagnostički alat za automobile: KONNWEI KW309 OBD2 Dijagnostički Alat je dizajniran za sistem motora, brzo čita i briše kodove grešaka motora, isključuje lampicu za proveru motora (CHECK ENGINE LIGHT - MIL). Jednostavan za korišćenje, čak i početnici lako mogu da ga koriste kako bi saznali o čemu se radi sa motorom automobila i možda čak i da reše problem. Ušteda vremena i novca jer vam omogućava da sami dijagnostikujete problem u bilo koje vreme i na bilo kom mestu.

Višefunkcionalni OBD2 čitač kodova grešaka: Podržava sve funkcije OBDII skenera: čitanje i brisanje kodova grešaka motora, ugrađenu biblioteku za definiciju kodova grešaka, prikaz podataka zamrznutog kadra, čitanje stvarnih podataka PCM toka u tekstu ili grafu, nadgledanje na vozilu, prikaz I/M spremnosti, test senzora kiseonika i sistema za kontrolu isparljivosti, itd. Omogućava vam da saznate trenutni status vašeg vozila bez odlaska u auto-servis.

Proverite lako emisiju vašeg automobila: Sa KONNWEI KW310 OBD2 dijagnostikom, brzo možete pronaći i otkriti grešku u emisijama putem indikatora svetla (zelena / žuta / crvena) koji vas obaveštava o postojećim greškama. Proverite zdravlje sistema motora sami, bez odlaska u radionicu. Pomaže vam da lako prođete godišnji test emisija.

Izrađen od kvalitenih materijala I jedinstvenog dizajna: Prenosiv dizajn sa protivkliznom podlogom i dijagnostičkim kablom dužine 4.7 stopa omogućava vam profesionalnu dijagnostiku u ili izvan vašeg vozila. Ne zahteva bateriju, već dobija napajanje od vozila kada je priključen.

Lista funkcija:

  1. Ima jedinstveni patentirani One-Click I/M Readiness taster za brzu proveru spremnosti za emisiju i verifikaciju vožnje.
  2. Ekran od 2.0 inča sa pozadinskim osvetljenjem i ugrađenim zvučnikom pruža vizuelnu i zvučnu indikaciju za proveru spremnosti.
  3. Očitava generičke (P0, P2, P3 i U0), proizvođačke specifične (P1, P3 i U1) kodove i kodove na čekanju.
  4. Lako određuje uzrok lampice za indikaciju kvara (MIL).
  5. Isključuje lampicu za indikaciju kvara (MIL), briše kodove i resetuje monitore.
  6. Prikazuje podatke zamrznutog kadra.
  7. Prikazuje status spremnosti monitora i I/M (emisije).
  8. Čita stvarni PCM tok podataka u stvarnom vremenu.
  9. Prikuplja informacije o vozilu (VIN, CIN i CVN).
  10. Višejezički meni i definicije DTC.
  11. Izuzetno jednostavan za korišćenje i visoko pouzdan.

Jezici dijagnostičkog skenera I podržani protokoli: 7 jezika

Jedinstvena usluga

Jedinstvena usluga

 Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve poruđžbine čija vrednost prelazi 6000rsd sa PDV-om troškovi isporuke su besplatni. Besplatna isporuka je i za korisnike Click&Collect usluge bez obzira na vrednost porudžbine.

 Instaliraj i uštedi
Instaliraj i uštedi

Instalacijom naše mobilne aplikacije ostvarujete popust kod svake kupovine. Aplikaciju možete preuzeti na Google Play i App Store-u ili na našem sajtu.

Komentari