%
×
Slavimo sa vama!

Proslavite sa nama 9 godina uspeha!

Dragi naši kupci,

Autodragstor sa velikim zadovoljstvom obeležava devetu godišnjicu svog uspešnog poslovanja, i želimo da vas pozovemo da zajedno proslavimo ovaj značajan jubilej. Vaša podrška i poverenje su nas inspirisali da stalno rastemo i unapređujemo se, i sada je trenutak da vam se zahvalimo na poseban način!

 Velika rođendanska akcija! 

Povodom našeg 9. rođendana, pripremili smo ekskluzivni popust od 9% na sve proizvode iz našeg asortimana u online prodavnici! Ovo je savršena prilika da unapredite svoje vozilo, pronađete kvalitetne delove i opremu, ili jednostavno osvežite automobil uz neverovatne uštede.

 Detalji akcije:

Popust se automatski obračunava na kasi prilikom završetka kupovine. ✅ Ponuda je dostupna isključivo za online porudžbine, tako da možete štedeti iz udobnosti svog doma. ✅ Akcija traje do 30.09., što vam daje dovoljno vremena da pronađete sve što vam je potrebno.

Posetite našu online prodavnicu sada i iskoristite ovu jedinstvenu priliku!

Hvala vam što ste sa nama!

Vaš Autodragstor tim

dana sati minuta sekundi

kreditnim karticama BANCA INTESE platite na 6 rata

sve za automobil i garažu

011 635 0666

 za porudžbine iznad 6000 RSD

platite karticom ili uplatnicom i preuzmite besplatno u prodavnici

UNIVERZALNI OBD2 DIJAGNOSTIČKI SKENER ZA VOZILA: US POSLE 1996god./EU/ASIA POSLE 2003god.

UNIVERZALNI OBD2 DIJAGNOSTIČKI SKENER ZA VOZILA: US POSLE 1996god./EU/ASIA POSLE 2003god.

Šifra artikla: KW850APT
Barkod: 8605061917193
  • Štedi novac i vreme: KW850 je profesionalni dijagnostički alat namenjen vlasnicima automobila. Brzo čita i briše DTC (kôdove greške motora) i funkcioniše kao tester baterije. Sa ugrađenom bibliotekom koja sadrži preko 8.000 generičkih definicija kodova, precizno identifikuje uzrok upaljenog CHECK ENGINE svetla, omogućavajući vam da možda rešite probleme bez odlaska kod dilera. Takođe pomaže u lakom prolasku emisionih testova i SMOG CHECK.

  • Pune OBDII/EOBD dijagnostičke funkcije: Za razliku od jeftinih dijagnostičkih skenera, KW850 pokriva pune OBDII/EOBD dijagnostičke funkcije za sistem motora. Vrši testove O2 senzora, testove sistema za isparavanje (EVAP) i testove praćenja na vozilu, pružajući potpunu kontrolu nad radnim statusom vašeg vozila. Grafički i numerički prikaz uživo podataka pomaže u identifikaciji očitavanja neispravnih senzora (Napomena: ova funkcija važi samo za sistem MOTORA).

  • Univerzalna kompatibilnost i jednostavna upotreba: Kompatibilan sa većinom vozila proizvedenih nakon 1996. godine u SAD-u, 2003. godine u Evropi i azijskim (OBDII & CAN) domaćim i uvezenim vozilima, uključujući putničke automobile, SUV-ove i lakše kamione. Podržava sve OBDII protokole. Jednostavno ga priključite u OBD II priključak, uključite paljenje i spremni ste za rad. Nije potrebna baterija niti komplikovana instalacija aplikacija.

  • Najbolji na tržištu: KW850 je opremljen korisnički prijateljskim dijagnostičkim interfejsom i optimizovanim softverskim algoritmom, što dijagnostiku čini 2-3 puta bržom u poređenju sa drugim OBD2 skenerima. Ima ekran u boji od 2,8 inča i grafičku analizu senzora u realnom vremenu, omogućavajući brzu identifikaciju neispravnih očitavanja u sekundama. Dodatni dugi (4,5') dijagnostički kabl omogućava dijagnostikovanje čak i van vozila.

Specifikacija

Kategorija Dijagnostička oprema
Težina 748 g
Lager: Proizvod je dostupan
1 kom: Dostupno odmah
0,00 RSD
8.704,80 RSD
8.704,80 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Odredi veličinu
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

KW850 OBDII Auto Dijagnostički Skener

Specifikacije:

  • Radi na većini američkih vozila proizvedenih od 1996. godine, evropskih vozila od 2003. godine i azijskih vozila (OBDII i CAN), uključujući putničke automobile, SUV-ove, lakše kamione itd.
  • Podržava sve OBDII protokole.
  • Jednostavno se priključuje na OBD II priključak vašeg automobila, uključuje paljenje i spremni ste za rad. Nije potrebna baterija niti instalacija komplikovanih aplikacija.

KW850 poseduje biblioteku sa preko 8,000 ugrađenih generičkih definicija koda, što vam omogućava tačno identifikovanje uzroka paljenja kontrolnog svetla motora (CHECK ENGINE) i možda popravku bez odlaska kod dilera. Takođe vam pomaže da lako prođete godišnje testove emisija i SMOG CHECK. Pokriva potpune OBDII/EOBD dijagnostičke funkcije za sistem motora. Testovi O2 senzora, EVAP sistema i test praćenja na tabli omogućavaju potpunu kontrolu statusa vašeg vozila, dok prikaz podataka u tekstualnom i grafičkom režimu u stvarnom vremenu pomaže u pronalaženju očitavanja senzora koji su u kvaru (molimo da se obrati pažnja: ova funkcija je samo za sistem motora).

Model: KW850 Naziv artikla: OBD2 Skener KONNWEI Čitač Koda OBD II Auto Dijagnostički Skener OBD EOBD Alat za Dijagnostiku Koda Motora sa I/M Spremnošću (Unapređena verzija)

Funkcije i Karakteristike KW850:

  1. Radi na SVIM vozilima sa OBD II, kako na benzinskim tako i na dizel vozilima - domaćim i uvoznim.
  2. Ima jedinstveni patentirani taster za I/M spremnost za brzu proveru spremnosti emisija i proveru vožnje.
  3. Svetle boje kodirane LED indikatori i ugrađeni zvučnik pružaju vizuelne i zvučne signale za verifikaciju spremnosti.
  4. Izvlači generičke (P0, P2, P3 i U0), proizvođačke specifične (P1, P3 i U1) kodove i odložene kodove.
  5. Lako određuje uzrok paljenja kontrolnog svetla motora (MIL).
  6. Isključuje kontrolnu lampicu motora (MIL), briše kodove i resetuje monitore.
  7. Poboljšani OBD2 Režim 6 rezultati testiranja sistema u vožnji.
  8. Prikazuje status monitora i I/M spremnosti (emisije).
  9. Čita podatke uživo iz PCM datastream-a.
  10. Prikazuje podatke uživo iz O2 senzora.
  11. Podaci o testiranju sistema EVAP.
  12. Prikazuje podatke senzora uživo u tekstualnom i grafičkom režimu (za vozila proizvedena od 1996. godine).
  13. Čita, čuva i reprodukuje podatke senzora uživo.
  14. Savetnici za dijagnostičke kodove pomažu tehničarima i kućnim korisnicima da tačno dijagnostikuju i najteže probleme.
  15. Praćenje napona baterije u stvarnom vremenu, bolje od drugih skupljih proizvoda drugih brendova.
  16. Ugrađena biblioteka za pretragu DTC kodova i prikaz definicija.
  17. Izvlači informacije o vozilu (VIN, CIN i CVN).
  18. Mogućnost ažuriranja preko interneta i nadogradnje.
  19. Štampanje podataka putem računara.

Zašto odabrati KW850 automatski skener? Šokiraćete se iz 8 razloga u nastavku:

  1. Višejezički dijagnostički interfejs: KW850 podržava do 8 različitih jezika korisničkog interfejsa, uključujući engleski, španski, portugalski, francuski, ruski, nemački, holandski, italijanski.
  2. Visok kvalitet i visoka rezolucija TFT kolornog ekrana koji vam pomaže da lako otkrijete probleme sa vašim automobilom.
  3. Svetle boje kodirane LED diode i ugrađeni zvučnik pružaju i vizuelne i zvučne tonove za verifikaciju spremnosti.
  4. Potpuno novi dizajn tastera, jedinstveni patentirani taster za jednostavnu I/M spremnost, najbolji partner za popravku vašeg automobila.
  5. Praćenje napona baterije u stvarnom vremenu tokom dijagnostike, izbegavajući neočekivane događaje.
  6. Integrisana memorijska kartica omogućava čuvanje koda greške, podataka uživo i slika u zaleđu, reprodukciju i pregled podataka kada niste u vozilu.
  7. Podaci se mogu štampati putem USB kabla, omogućava modifikaciju i štampanje sačuvanih podataka.
  8. Mogućnost ažuriranja putem interneta putem USB porta, prilagođeno Windows XP-10 operativnim sistemima.

KW850 podržava jednoklik ažuriranje:

  1. Prislonite i držite bilo koji taster KW850 skenera, zatim povežite skener sa računarom pomoću USB kabla koji se nalazi u pakovanju, ekran će se prebaciti u "UPDATE MODE" (REŽIM AZURIRANJA). Napomena: Isključite antivirusni softver prilikom instalacije ažuriranja, inače neće moći pravilno instalirati drajver. Alat za ažuriranje može se pronaći na www.itoscanner.com (videti korisničko uputstvo).

  2. Preuzmite i instalirajte program "uplink" na svoj računar (samo za Windows XP-7), videćete donju stranicu. Sve što vam treba je jedan klik, program će pretraživati ažuriranje sa našeg servera, preuzeti i samostalno ga ažurirati. Nije potrebno nikakvo drugo dejstvo, štedi vreme i novac.

  3. Sačekajte da završi proces ažuriranja, skener KW850 će biti spreman za rad! Ažuriraćemo ga na najnoviju verziju pre nego što ga pošaljemo, obično neće biti potrebno ažuriranje tokom dužeg vremenskog perioda.

KW850 štampa podatke na PC:

  1. Nakon instalacije programa "uplink" na PC, povežite skener sa računarom pomoću USB kabla. (Nije potrebno pritiskati bilo koje dugme).
  2. Pokrenite program "uplink", izaberite opciju "Print".
  3. Radite na skeneru: idite na glavni meni, izaberite "Print Data"; Izaberite opciju podataka koje želite štampati na PC-u,
  4. Nakon što izaberete "print data", podaci uživo sačuvani u skeneru biće poslati na PC softver, možete ih izmeniti pre nego što ih odštampate sa štampača PC-a.

Jezici i podržani protokoli za dijagnostički skener za automobile: 8 jezika: engleski, francuski, nemački, holandski, španski, portugalski, ruski, italijanski. Podržani protokoli: ISO 9141, KWP2000, SAE J1850, CAN, J1850 VPW, J1850 PWM, podržani sistem: XP WIN7 WIN8 WIN10.

Jedinstvena usluga

Jedinstvena usluga

 Besplatna dostava
Besplatna dostava

Za sve poruđžbine čija vrednost prelazi 6000rsd sa PDV-om troškovi isporuke su besplatni. Besplatna isporuka je i za korisnike Click&Collect usluge bez obzira na vrednost porudžbine.

 Instaliraj i uštedi
Instaliraj i uštedi

Instalacijom naše mobilne aplikacije ostvarujete popust kod svake kupovine. Aplikaciju možete preuzeti na Google Play i App Store-u ili na našem sajtu.

Komentari