You are here

Okviri za tablice inox zaobljeni-2 komada

Okviri za tablice inox zaobljeni-2 komada

Šifra: AD000001
Lager:

Namena: 
Inox okviri tip A su namenjeni za registarske tablice dimenzija 520 x 110 mm (registarska tablica za automobile i kamione). Ram registarske tablice prema dimenzijama odgovara svim registarskim tablicama u Evropskoj Uniji.

Kvalitet: 
Izrađeni su specijalnom tehnologijom dubokog izvlačenja lima od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika (prohroma - inox-a - CrNi) koji je po svom hemiskom sastavu otporan na so, kiseline, atmosferske uticaje, sunce i dr. 
Važna napomena: Na tržištu se mogu naći proizvodi koji su proizvedeni od drugih - jeftinih materijala (plastike, čeličnog lima i dr.) a koji su presvučeni tankim slojem hroma (Cr) i/ili  nikila (Ni). Ovakvi proizvodi nisu otporni na atmosferske uticaje i imaju do deset puta manji vek trajanja i manji sjaj!

Kako prepoznati kvalitet? 
Proizvod lošeg kvaliteta se može prepoznati na sledeći način:

  • kvalitetan inox nije magnetičan - ako prislonite magnet i isti se zalepi radi se o proizvodu sumnjivog kvaliteta,
  • ako je proizvod suviše lagan i/ili elastičan - radi se o plastičnom proizvodu koji je presvučen tankim slojem hroma i/ili nikla

Dizaj proizvoda:
Specijalnom tehnologijom izrade smo postigli vrhunski dizajn proizvoda. Proizvod je dizajniran sa oblim konturama koje se uklapaju uz svaki automobil. Specijalna perforacija na jednom od dva okvira u pakovanju služi za lakše krivljenje - adaptaciju okvira na prednjoj strani vozila ukoliko je potrebno da se okvir prilagodi braniku vozila.

Pakovanje Inox okvira:
Pakovanje čine dva komada od kojih je jedan okvir sa specijalnom perforacijom za adaptaciju na prednjoj strani vozila.

Garancija na proizvod:
Sa ponosom možemo garantovati neograničen kvalitet na proizvod - materijal uz pravilno održavanje. Garancija se ne odnosi na oštećenja koja su nastala mehaničkim putem.

Održavanje:
Inox okviri se povremeno mogu osvežiti polir pastama za Inox.